Hva selger vi?

Norwegian Sports Travel sine fotballturer inneholder følgende;

HOSPITALITY billetter;

Selskapet Norwegian Sports Travel er en godkjent "Reseller of The Reds Bar at Anfield" Hospitality billetter. 
Det betyr at vi har en skriftlig samarbeidsavtale med Liverpool FC om å levere billetter direkte fra klubben gjennom fotballturer til alle hjemmekampene på Anfield. 

Vi er listet som en direkte samarbeidspartner på Liverpool FC sine egne hjemmesider. 
Les mer her; Official Matchday Breaks Suppliers

Hos Norwegian Sports Travel får du kun offisielle og lovlige billetter i ditt eget navn tilsendt pr epost. 
Det betyr at du ikke behøver å stå i kø på Anfield for å hente ut billettene dine i en luke eller møte opp et annet sted for å motta billettene i hånda fra reiseoperatørens representant. Og du trenger aldri å bekymre deg for at noe skulle gå galt med inngang på Anfield. 
Vi leverer våre reisende trygghet, seriøsitet og 100% fotballglede på selve kampdagen. 

Vi ønsker at din opplevelse på Anfield skal være så bra som overhodet mulig og det siste vi ønsker er at du skal få en skikkelig nedtur når du finner setet ditt på stadioen. 
Derfor vil man som reisende med Norwegian Sports Travel aldri få uspesifiserte billetter (General Admissions) eller seter noe annet sted på Anfield enn i de flotte Loungene. Vi ønsker utelukkende å tilby våre reisende et premium produkt til en god pris. Og som Hospitality Agent / Reseller selger vi kun Hospitality billetter på Anfield. 

Vi unner deg det lille ekstra og våre Hospitality billetter som koster mellom 2.500 kr og 6.000 kr pr kamp er selvfølgelig inkludert i pakkeprisen.
Andre billetter kan leveres mot pristillegg og etter tilgjengelighet.

The Reds Bar er ifølge Liverpool FC selv en av de mest populære Loungene på Anfield. Her har man både nærhet til The Kop og "godfølelse" da man sitter med god utsikt på langsiden. Atmosfæren er upåklagelig og man kan oppholde seg innendørs i eget område, samt spise, drikke og bli underholdt i inntil 3 timer før kampen. 

Våre Hospitality billetter i The Reds Bar Lounge er plassert på de såkalte Wing Sections på Kenny Dalglish Lower Stand, felt KG, KN og KP.
Her kan du se hvor setene er lokalisert; Anfield Stadium oversikt 


Til info; 

På Champions League kampene disponerer vi billetter på Upper Anfield Road, Block 225-227.
På CL kamper får vi kun utlevert papirbilletter som deles ut på kampdagen i Liverpool sentrum. 


Fly og hotell;

Med våre direkte Charterfly fra OSL Gardermoen til Liverpool John Lennon Airport eller Manchester Airport får du en best mulig start på din fotballtur til Liverpool. 
Norwegian Sports Travel chartrer egne fly til en rekke kamper og vi opererer derfor med gunstige avreisetider for din fotballtur til Liverpool og Anfield.

For de av våre kunder som kjøper pakke som inkluderer fly, så har vi mulighet til å organisere tilknytningsfly til og fra OSL for reisen din. Prisen på dette kommer da i tillegg til pakkeprisen per person. Dersom du ønsker å bestille fly selv så selger vi selvfølgelig også pakker som består av bare hotell og kampbillett.

Vi benytter oss kun av Stay City Corn Exchange i Drury Lane, midt i sentrum av Liverpool.
Dette er etnytt leilighetshotell med 186 hotellrom og ca 80 leiligheter i forskjellige størrelser, alle med et minikjøkken.
Dette hotellet åpnet i Oktober 2019 og holder god kvalitet, romslige rom og de ansatte yter en meget god service til alle våre reisende. 

Annet;

For sesongen 2018/19 tilbyr vi såkalte Legend Tours at Anfield direkte i samarbeid med Liverpool FC. 
Arrangementet starter med en Q&A med en Liverpool legende før dere skal igjennom en interactive tour med hvert deres nettbrett, det er satt av 2,5 timer på Anfield som gjør at dere også har tid til et besøk i LFC shoppen eller en lunsj i "Boot Room".
Dette er en flott omvisning som blant annet inneholder; adgang til de nye garderobene, adgang til spillertunnelen med det legendariske "This is Anfield" skiltet og ikke minst muligheten til å sitte i Klopps stol ved matta. 

Transport tur/retur Anfield ifm omvisningen er inkludert i prisen.

I våre pakker er det også inkludert busstransport tur/retur Hotell/Anfield på kampdagen, samt tur/retur hotell/flyplassen dersom du velger å fly med oss.
- Det eneste du trenger å gjøre er å bestille denne hos oss. 

 Generell informasjon;

Vi har bred erfaring med både enkeltreiser og gruppereiser og vi tar imot gruppebestillinger på opp til 250 personer per idag. Gjennom vårt medlemskap hos Reisegarantifondet har vi stilt alle nødvendige garantier for alle våre reisendes økonomiske sikkerhet.

Norwegian Sports Travel tilbyr per idag flere betalingsalternativer. Det mest vanlige er å bruke faktura og da betaler du et depositum ved bestilling og det resterende minst 80 dager før avreise. Du kan også bruke både Vipps og kredittkort dersom det er lettere. Husk at ved betaling med Vipps eller kredittkort forfaller hele beløpet ved bestilling.

Alle pakker prises etter populæritet, dette grunnet at kostnadene våre er større ved storkamper enn ved kamper som ikke er så populære!
Vær oppmerksom på at priser kan forandre seg gjennom sesongen.

YNWA!